Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα σε σπίτια και καταστήματα - ανακοίνωση ΚΚΕ

Κ.Κ.Ε.
Κ.Ο. ΚΑΛΥΜΝΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Εργαζόμενοι —εργαζόμενες, νέοι και νέες, άνεργοι, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι.



Η Κομματική Οργάνωση Καλύμνου του ΚΚΕ καταγγέλλει τη διακοπή ρεύματος σε σπίτια εργατικών οικογενειών, αλλά και μικρών καταστημάτων του νησιού μας επειδή δεν μπόρεσαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Το γεγονός αυτό δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ανενόχλητο, αφού σι διακοπές ρεύματος από την ιδιωτικοποιημένη ΔΕΗ, πρόκειται το επόμενο διάστημα να φτάσουν τις μερικές εκατοντάδες στο σύνολο του νησιού μας. Οι συνθήκες της οξυμμένης καπιταλιστικής κρίσης, η ανεργία που μαστίζει εκατοντάδες εργαζόμενων και νέων στο νησί, που τους αναγκάζει να ακολουθούν το δρόμο της ξενιτιάς ως νέοι μετανάστες, το γεγονός ότι τα μικρομάγαζα και οι λαϊκές οικογένειες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις βασικές ανάγκες των οικογενειών τους, είναι οι παράγοντες που οδηγούν τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους στο να μένουν για καιρό απλήρωτοι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ.

Αυτό το βάρβαρο μέτρο της διακοπής του ρεύματος που κλείνει σπίτια,
μόνο το εργατικά λαϊκό Κίνημα, μόνο ο ανυποχώρητος αγώνας
των εργαζομένων μπορεί να σταματήσει.
Το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ Θα πρωτοστατήσουν και πάλι
στην οργάνωση αυτού του αγώνα.

Οι εργαζόμενοι έχουν πλούσια πείρα για το ποιος με συνέπεια, σταθερότητα και μαχητικότητα βρίσκεται πλάι του. Αυτή τη πείρα πρέπει και μπροστά στην κάλπη στις 17 Ιούνη να την κάνει και πράξη, να μην χαθεί ούτε μια ψήφος προς τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αυτά τα δύο κόμματα δεν αλλάζουν. Να μην έχει εμπιστοσύνη στο ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα τάζει λαγούς με πετραχήλια, αλλά την επόμενη μέρα πρόκειται στη λογική της παραμονής της χώρας στην ΕΕ να προδώσει της όποιες, ψεύτικες όμως, ελπίδες έχουν δημιουργηθεί στο λαό.
Το ΚΚΕ σε προειδοποιεί δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απογοητεύσεις, τώρα συμπόρευση με το ΚΚΕ για να ανοίξει για το λαό η προοπτική της δικής του εξουσίας, η προοπτική της εργατικής λαϊκής εξουσίας, για τη λαϊκή ευημερία.


ΚΚΕ ΙΣΧΥΡ0 ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΛΑΟΣ!
***

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΚΚ.Ε.
ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΑΠΑΤΩΝ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ο ΛΑΟΣ!
Το ΚΚΕ δεν σας είπε ποτέ ψέματα. Ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή. Δεν συμβιβάστηκε ούτε στιγμή με τα μεγάλα συμφέροντα, την εκμετάλλευση, τη καταλήστευση του λαϊκού ιδρώτα. Εμπιστευθείτε το σε αυτά που λέει. ‘Εχετε πείρα, σκεφτείτε!

ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
9 ΙΟΥΝΗ ΣΤΙΣ 8:ΟΟ μ.μ. ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟ Θ. ΧΙΩΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΝΕ
ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ (ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ

ΤΟ ΧΟΥΛΛΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ (ΣΑΚΗ) ΥΠΟ ΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου