Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Το Λιμεναρχείο Καλύμνου στην καθαριότητα των παραλιών – δ.τ.

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και υπό την αιγίδα της Λιμενικής Αρχής Καλύμνου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου-Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου προβήκαμε την Τρίτη 05 Ιουνίου 2012 στον καθαρισμό παραλιών της Νήσου Καλύμνου προκειμένου να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα δράσης για την προστασία του περιβάλλοντος από τους περιβαλλοντικά δραστήριους και ευαισθητοποιημένους πολίτες.


Στόχος μας είναι η διαμόρφωση μιας περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένης και δραστήριας νέας γενιάς. Για όλους τους παραπάνω λόγους εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους διευθυντές, στους δασκάλους και ιδίως στους μαθητές του 2ου και 5ου Δημοτικού σχολείου Πόλεως καθώς και του οκταθέσιου Δημοτικού σχολείου Πανόρμου για την άμεση και αποτελεσματική συνδρομή τους στον καθαρισμό των παραλιών «Κασόνια» και «Πλατύ Γιαλός» Καλύμνου.
Επιπρόσθετα, ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Ζωΐδη Παντελή, Αντιδήμαρχο του Δήμου Καλυμνίων, ο οποίος συνέδραμε την όλη προσπάθεια εφοδιάζοντας τους μαθητές με τα απαραίτητα υλικά. Ευελπιστούμε η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος να αποτελέσει εφαλτήριο παρόμοιων μελλοντικών δράσεων για τους μαθητές οι οποίοι υπό την καθοδήγηση των διευθυντών και των δασκάλων τους αποτελούν τους αυριανούς περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένους πολίτες.
Είμαστε υπερήφανοι για τους διευθυντές, τους δασκάλους, τους μαθητές και τους τοπικούς φορείς του νησιού μας που ανταποκρίνονται σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.

Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ
Υποπλοίαρχος Λ.Σ. ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου