Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Αυτοκτονία με μαχαίρι!

Μόνη της μαχαιρώθηκε 18 φορές η 27χρονη στην Κάλυμνο!Μόνη της μαχαιρώθηκε 18 φορές η 27χρονη στην Κάλυμνο!

Δικαιώνει η ιατροδικαστική έκθεση τον σύντροφο της 27χρονης, που βρέθηκε μαχαιρωμένη το Σάββατο στην Κάλυμνο, ο οποίος από την αρχή υποστήριζε ότι η φίλη του αυτοκτόνησε.
Οι αστυνομικοί και η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κω, παρότι ακόμη και ο πατέρας της κοπέλας είχε καταθέσει υπέρ του, αποκλείοντας το ενδεχόμενο της δολοφονίας, είχαν ασκήσει στον 39χρονο ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία. Ο λόγος; Οι αστυνομικοί που τον είχαν εντοπίσει στο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου, μετά τον τραυματισμό της κοπέλας, διαπίστωσαν ότί έφερε τραύμα στην παλάμη του δεξιού του χεριού, ενώ στο σπίτι του είχε βρεθεί μεταξύ άλλων ένας σουγιάς με λεπίδα μήκους οκτώ εκατοστών που έφερε ίχνη αίματος.
Τελικά, σήμερα, αφέθηκε ελεύθερος, αφού όσο απίστευτο και να φαίνεται, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, οι μαχαιριές που έφερε η άτυχη γυναίκα στο θώρακα ήταν επιπόλαιες και δεν μπορούσαν να προκαλέσουν το θάνατό της. Μόνο μια έτρωσε κάποια αρτηρία και επέφερε το θάνατο από ακατάσχετη αιμορραγία, κάτι το οποίο υποστήριζε από την αρχή ο σύντροφος της κοπέλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου