Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Κάλυμνος: 8χρονος μαθητής απείλησε με αεροβόλο να σκοτώσει τη δασκάλα του













Ένα ανήλικο παιδί προβληματικής οικογένειας παραλίγο να σκοτώσει τη δασκάλα του, με το κράτος να γνωρίζει για την υπόθεση του παιδιού αλλά να μην κάνει τίποτα.
Όλα έγιναν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο στη Χώρα της Καλύμνου, προχθές. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, η δασκάλα έκανε παρατήρηση σε έναν από τους μαθητές. Ένα 8χρονο παιδί, που όμως αντί να συμμορφωθεί σηκώθηκε και έφυγε από την τάξη! Έφυγε από το σχολείο και λίγο αργότερα επέστρεψε κρατώντας στα χέρια ένα αεροβόλο.

Το παιδί άρχισε να φωνάζει, να σημαδεύει και να απειλεί τη δασκάλα ότι θα την σκοτώσει! Εκείνη τα έχασε διέκοψε το μάθημα, πετάχτηκαν όλοι από τις αίθουσες και στο σχολείο επικράτησε πανικός! Ο 8χρονος όταν είδε την κινητοποίηση έκανε πίσω. Έφυγε τρέχοντας από το σχολείο και από εκείνη τη στιγμή, δεν τον έχει δει κανένας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 8χρονος μαθητής κρύβει ένα ανθρώπινο δράμα. Ένα πρόβλημα που όλοι γνωρίζουν αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να το λύσει. Ένα παιδί που ζει σε ένα άκρως προβληματικό σπίτι, με πατέρα που μπαινοβγαίνει στη φυλακή για υποθέσεις ναρκωτικών και μητέρα που κάνει χρήση ηρωίνης. Ένα παιδί εγκαταλελειμμένο που δεν έχει βοήθεια από πουθενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου